Posjetite nas

Kušaone ulja Baioco

Pridružite se radionici kušanja maslinovog ulja u našoj ekološkoj uljari gdje ćete otkriti tajne zašto je Istra prepoznatljiva maslinarska regija u svijetu te zašto najprestižnije nagrade dolaze upravo u našu uljaru.

Radionica kušanja maslinovog ulja

Prepustite se jednom od najcjenjenijih istarskih nektara u radionici kušanja maslinovog ulja koju vodi certificirani stručnjak za maslinovo ulje. S našim stručnjakom za kušanje maslinovog ulja i senzoriku upoznajte sve intrigante okuse i mirise istarskog maslinovog ulja. Naučite kako prepoznati kvalitetna maslinova ulja i njihove razlike među sortama, proširite znanje o tradiciji maslinarstva u Istri. 

Upoznajte se s različitim istarskim sortama maslina i naučite o uzgoju tih izdašnih stabala kroz povijest. Razvijte dublji uvid u metode proizvodnje maslinovog ulja i razotkrijte kako teče proces obrade, pakiranja i skladištenja.

Baioco

Ponuda degustacija ekstradjevičanskog maslinovog ulja

Naučite prepoznati koje osobine čine savršeno maslinovo ulje u pogledu okusa i mirisa; zatim testirajte svoje nove vještine na širokom izboru vrhunskih istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Obilazak maslinika prema dogovoru.
Cijene mogu varirati ovisno o broju osoba, do 10 osoba 10 % popusta, više od 10 osoba 15 % popusta.

Rezervacija degustacije maslinovog ulja

Kušaona Vodnjan Baioco

Trgovačka ulica 8, 52215 Vodnjan

+385 52 512 425

Kušaona Galižana Baioco

Ulica Michele della Vedova 55, 52216 Galižana

+385 52 512 425

Close

Uljara Baioco

Vrhunsko extra djevičansko maslinovo ulje

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Uljara Baioco

Vrhunsko extra djevičansko maslinovo ulje

Close